Nu dan toch ‘go’ voor Brexitcontroles, Britten starten eind januari met ‘BTOM’

aangescherpte controles landbouwproducten

De Brexitcontroles op geïmporteerde producten uit de Europese Unie werden tot nu toe almaar uitgesteld. Vijf keer zag de Britse regering kort voor een deadline af van invoering van fysieke controles aan de grens voor een groot aantal landbouwproducten. Maar het lijkt er nu op dat van al dat uitstellen toch geen afstel is gekomen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nu dan toch ‘go’ voor Brexitcontroles, Britten starten eind januari met ‘BTOM’ | NT

Nu dan toch ‘go’ voor Brexitcontroles, Britten starten eind januari met ‘BTOM’

aangescherpte controles landbouwproducten

De Brexitcontroles op geïmporteerde producten uit de Europese Unie werden tot nu toe almaar uitgesteld. Vijf keer zag de Britse regering kort voor een deadline af van invoering van fysieke controles aan de grens voor een groot aantal landbouwproducten. Maar het lijkt er nu op dat van al dat uitstellen toch geen afstel is gekomen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu