‘Uitstel ZE-zones kost elektrische rijders 20.000 euro per jaar’

rondetafelgesprek zero-emissiezones

TLN wil niet dat de invoering van zero-emissiezones wordt uitgesteld. ‘Met generiek uitstellen help je degenen die niet willen verduurzamen’, zei bestuursvoorzitter Elisabeth Post woensdag in een rondetafelgesprek met de transportcommissie van de Tweede Kamer en belangenverenigingen. Olger van Dijk (NSC) liet juist doorschemeren dat de nieuwe regeringspartijen uitstel van een of twee jaar overwegen.

Zonder uitstel worden de zero-emissiezones per 1 januari 2025 van kracht. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Uitstel ZE-zones kost elektrische rijders 20.000 euro per jaar’ | NT

‘Uitstel ZE-zones kost elektrische rijders 20.000 euro per jaar’

rondetafelgesprek zero-emissiezones

TLN wil niet dat de invoering van zero-emissiezones wordt uitgesteld. ‘Met generiek uitstellen help je degenen die niet willen verduurzamen’, zei bestuursvoorzitter Elisabeth Post woensdag in een rondetafelgesprek met de transportcommissie van de Tweede Kamer en belangenverenigingen. Olger van Dijk (NSC) liet juist doorschemeren dat de nieuwe regeringspartijen uitstel van een of twee jaar overwegen.

Zonder uitstel worden de zero-emissiezones per 1 januari 2025 van kracht. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu