Taakstraf van 120 uur voor trucker na ernstig ongeval

Rechtspraak

Een taakstraf van 120 uur en een voorwaardelijke ontzegging van de rijbevoegdheid voor zes maanden. Die straf krijgt een vrachtwagenchauffeur voor het veroorzaken van een ongeluk waarbij een fietser zware verwondingen opliep. Volgens de rechter is er geen verband aangetoond tussen de aanrijding en het overlijden van de fietser drie maanden later.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Taakstraf van 120 uur voor trucker na ernstig ongeval | NT

Taakstraf van 120 uur voor trucker na ernstig ongeval

Rechtspraak

Een taakstraf van 120 uur en een voorwaardelijke ontzegging van de rijbevoegdheid voor zes maanden. Die straf krijgt een vrachtwagenchauffeur voor het veroorzaken van een ongeluk waarbij een fietser zware verwondingen opliep. Volgens de rechter is er geen verband aangetoond tussen de aanrijding en het overlijden van de fietser drie maanden later.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu