NT

Introductieaanbieding: Eerste maand gratis.

Toegang voor meer dan 4 gebruikers?

Nieuwsblad Transport en zijn voorganger ‘Dagblad Scheepvaart’ zijn al sinds 1887 de krant voor professionals in de transport en logistiek. Nieuwsblad Transport publiceert dagelijks de laatste ontwikkelingen uit de transportsector over alle modaliteiten heen. Artikelen behandelen de actualiteiten in havens, wegtransport, expeditie, zeevaart, luchtvracht, binnenvaart, supply chain management en spoorgoederenvervoer. Daarnaast gaan we in op overnames, innovatie, economie en management onderwerpen.

Wilt u meer dan 4 werknemers online toegang geven? Bekijk dan de bedrijfsabonnementen.
Haven van boven

Transportnieuws alleen bij Nieuwsblad Transport

Nieuwsblad Transport bedrijft kwaliteitsjournalistiek. Dagelijks schrijft de zevenkoppige NT-redactie van full-time transport journalisten plus een netwerk van freelancers: nieuws, achtergrondverhalen en interviews exclusief voor Nieuwsblad Transport. Deze artikelen zijn alleen beschikbaar voor abonnees en zijn niet via andere kanalen toegankelijk.

De krant en de afvaartlijst verschijnen elke donderdag.

Snelweg van boven

Nieuwsbrief en webinars

Dagelijks voor de lunch ontvangen de abonnees het laatste nieuws in hun mailbox. De nieuwsbrief bevat alle nieuwskoppen van die dag. Het gaat goed met Nieuwsblad Transport, de krant zo’n 300.000 unieke lezers per maand. Nieuwsblad Transport is daarmee de leidende journalistieke informatiebron voor de Nederlandse en Belgische transportmarkt en wordt gelezen door vakprofessionals van duizenden transportbedrijven en organisaties.

Het is onze missie om onze abonnees te helpen bij hun vak door het verspreiden van relevante vakinformatie.

Schip met vrachtwagen