Nieuwsbrief

Dagelijks, NT E-mail

NT Daily is de grootste dagelijkse nieuwsbrief binnen de transport en logistiek met ruim 40.000 ontvangers. Iedere werkdag verzamelt de redactie van Nieuwsblad Transport en plaatst deze berichten in de nieuwsbrief. Rond de middag belandt deze in uw mailbox. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws en mist u niets. Wilt u alle artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement.

Bestel een NT abonnement

Ontvangst e-mails

Het wordt steeds belangrijker om uw mailbox te beschermen tegen de ontvangst van spam of virusgevoelige berichten. Uw IT collega’s hebben er de handen vol aan. Het kan voorkomen dat onze dagelijkse e-mails worden aangemerkt als spam omdat er ineens een aantal edities tegelijkertijd in de mailboxen van u en uw collega’s verschijnen. Het gevolg is dat onze e-mails worden tegengehouden en u uw nieuws niet meer ontvangt.
In de meeste gevallen moet ons afzendadres worden goedgekeurd (ge-whitelist) om de belemmeringen op te heffen. Hieronder vindt u dit IP adres. Wilt u uw IT afdeling vragen dit te whitelisten?

13.111.0.87

Indien u vragen heeft, neem dan even contact op met onze customer desk via klantenservice@promedia.nl of telefonisch +31 (0) 10 280 1000.