Dossier Logistieke Dienstverleners

Nieuwsblad Transport gaat 15 juni wederom de succesvolle uitgave “IATA Top 100” publiceren. De lijst wordt elk jaar door Nieuwsblad Transport samengesteld aan de hand van de vertrouwelijke marktgegevens. Het gaat daarbij eigenlijk om de totalen van het betalingsverkeer en de onderliggende exportvolumes tussen de expediteurs en de bij de IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

Meest actuele jaaroverzicht luchtvracht
Deze transacties worden beheerd door Cargo Account Settlement Systems (CASS) van IATA. Dat is een soort bank die ervoor zorgt dat de airlines binnen de IATA om de twee weken hun vrachtpenningen ontvangen. Wie niet over een bankgarantie beschikt en geen IATA-boekingsnummer heeft, kan geen luchtvracht boeken bij IATA-leden. Daardoor kent de sector nauwelijks wanbetalers of lange betalingstermijnen. Een ander gevolg van dit systeem is dat sommige expediteurs zonder IATA-nummer de zendingen onderbrengen bij marktpartijen die daar wel over beschikken. Ook wholesalers krijgen zo een plekje op de IATA-lijst terwijl ze geen expediteur zijn. De vervoersgegevens die Nieuwsblad Transport elk jaar rond juni krijgt toegespeeld, zijn dus de meest actuele jaaroverzichten voor de Nederlandse luchtvrachtmarkt op exportgebied.

Grijp deze kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen met een hele pagina in deze unieke uitgave!

Formaten & prijzen
Formaat: 1/16 pagina liggend (101mm x 50mm)
Uitvoering: full colour
Datum: 14 juni 2018
Aanbod: € 400,-

Formaat: 1/8 pagina staand (101mm x 115mm)
Uitvoering: full colour
Datum: 14 juni 2018
Aanbod: € 750,-

Naast deze formaten zijn er nog andere formaten beschikbaar.

De IATA Top 100 verschijnt op 14 juni (print en digitaal). U bereikt hiermee ruim 16.000 professionals uit de transport en logistiek.

Direct boeken of meer informatie
Vul onderstaand formulier in, u kunt daarin aangeven naar welk formaat uw voorkeur uitgaat. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.