Geodis op zoek naar investeerders voor miljardenovernames

Expeditie

DB Schenker is niet de enige die op zoek is naar een toekomst buiten de aandeelhoudende staatsspoorwegen. Ook Geodis blijkt te lonken naar nieuwe investeerders. Ceo Marie-Christine Lombard zet in een interview de deur een stukje open voor een gedeeltelijke verkoop van het Franse bedrijf of zelfs een beursgang. Daarmee zou de expediteur grote overnames mogelijk willen maken in het geval moederbedrijf SNCF niet het benodigde kapitaal kan ophoesten.

Foto: Geodis

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Geodis op zoek naar investeerders voor miljardenovernames | NT

Geodis op zoek naar investeerders voor miljardenovernames

Expeditie

DB Schenker is niet de enige die op zoek is naar een toekomst buiten de aandeelhoudende staatsspoorwegen. Ook Geodis blijkt te lonken naar nieuwe investeerders. Ceo Marie-Christine Lombard zet in een interview de deur een stukje open voor een gedeeltelijke verkoop van het Franse bedrijf of zelfs een beursgang. Daarmee zou de expediteur grote overnames mogelijk willen maken in het geval moederbedrijf SNCF niet het benodigde kapitaal kan ophoesten.

Foto: Geodis

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen