Waterland geeft logistieke tak nieuwe naam: Logicall

Zusterbedrijf VCK Logistics al omgedoopt

De Gooise investeerder Waterland Equity zet diverse logistieke dienstverleners, die het de afgelopen jaren heeft overgenomen, onder de merknaam Logicall opnieuw in de markt.

Foto: Janssen

De rebranding is inmiddels geruisloos afgerond voor de eind 2022 overgenomen expeditie-en warehouse-activiteiten van VCK Logistics, zegt algemeen directeur Airfreight, Eric Aartsen, van het nieuwe Logicall.

Inmiddels is dit jaar ook de rebranding begonnen van het Limburgse zusterbedrijf Jansen Group of Companies (Venlo), geeft hij aan. Daarmee verdwijnt na zo’n 140 jaar de oude naam. De combinatie onder de nieuwe vlag van Logicall levert een logistiek dienstverlener van zo’n 800 medewerkers, een omzet van 350 miljoen euro en 35 kantoren in twaalf landen.

Verkoop GTS

Waterland Equity verkocht vorige week Global Transport Solutions Group (GTS), een andere logistieke dochteronderneming, aan de Amerikaanse expediteur AIT. Onder GTS vielen de bedrijven Transmarine en Best Global Logistics.

De grote investeerder uit Bussum is verder eigenaar van de grote Duitse wegvervoerder Duvenbeck (automotive) en Base Logistics, dat vooral actief is in het tijdkritische transport.

Waterland geeft logistieke tak nieuwe naam: Logicall | NT

Waterland geeft logistieke tak nieuwe naam: Logicall

Zusterbedrijf VCK Logistics al omgedoopt

De Gooise investeerder Waterland Equity zet diverse logistieke dienstverleners, die het de afgelopen jaren heeft overgenomen, onder de merknaam Logicall opnieuw in de markt.

Foto: Janssen

De rebranding is inmiddels geruisloos afgerond voor de eind 2022 overgenomen expeditie-en warehouse-activiteiten van VCK Logistics, zegt algemeen directeur Airfreight, Eric Aartsen, van het nieuwe Logicall.

Inmiddels is dit jaar ook de rebranding begonnen van het Limburgse zusterbedrijf Jansen Group of Companies (Venlo), geeft hij aan. Daarmee verdwijnt na zo’n 140 jaar de oude naam. De combinatie onder de nieuwe vlag van Logicall levert een logistiek dienstverlener van zo’n 800 medewerkers, een omzet van 350 miljoen euro en 35 kantoren in twaalf landen.

Verkoop GTS

Waterland Equity verkocht vorige week Global Transport Solutions Group (GTS), een andere logistieke dochteronderneming, aan de Amerikaanse expediteur AIT. Onder GTS vielen de bedrijven Transmarine en Best Global Logistics.

De grote investeerder uit Bussum is verder eigenaar van de grote Duitse wegvervoerder Duvenbeck (automotive) en Base Logistics, dat vooral actief is in het tijdkritische transport.