Tsjechische miljonair koopt Royal Mail en pakketdochter GLS

Totale overnamesom bijna 6 miljard euro

Royal Mail en de grote Europese pakketvervoerder GLS komen voor een bedrag van 4,1 miljard euro in handen van de Tsjechische miljonair Daniel Křetínský. Dat heeft IDS, het moederbedrijf van de Britse post-en pakketvervoerder, woensdag bekendgemaakt. De overnamesom ligt zo’n 1 miljard euro boven de beurswaarde van het bedrijf.

Foto: Richard M Lee, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Tsjechische miljonair koopt Royal Mail en pakketdochter GLS | NT

Tsjechische miljonair koopt Royal Mail en pakketdochter GLS

Totale overnamesom bijna 6 miljard euro

Royal Mail en de grote Europese pakketvervoerder GLS komen voor een bedrag van 4,1 miljard euro in handen van de Tsjechische miljonair Daniel Křetínský. Dat heeft IDS, het moederbedrijf van de Britse post-en pakketvervoerder, woensdag bekendgemaakt. De overnamesom ligt zo’n 1 miljard euro boven de beurswaarde van het bedrijf.

Foto: Richard M Lee, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu