DSV zit koploper K+N nu dicht op de hielen in IATA Top 100

Cijfers over 2022

Grote overnames schudden de Nederlandse IATA Top 100 flink op. Het begint nu zelfs te spannen om de nummer 1-positie op de jaarlijkse rankschikking van luchtvrachtexpediteurs. De Deense expediteur DSV wist het voorheen enorme gat met koploper K+N vorig jaar qua volume grotendeels te dichten dankzij de overname van Agility Global Integrated Logistics uit Koeweit.

Beeld: NT / Bureau Curve

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

DSV zit koploper K+N nu dicht op de hielen in IATA Top 100 | NT

DSV zit koploper K+N nu dicht op de hielen in IATA Top 100

Cijfers over 2022

Grote overnames schudden de Nederlandse IATA Top 100 flink op. Het begint nu zelfs te spannen om de nummer 1-positie op de jaarlijkse rankschikking van luchtvrachtexpediteurs. De Deense expediteur DSV wist het voorheen enorme gat met koploper K+N vorig jaar qua volume grotendeels te dichten dankzij de overname van Agility Global Integrated Logistics uit Koeweit.

Beeld: NT / Bureau Curve

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu