Luchtvrachtexpediteur MP Holland overgenomen door GD-iTS Group

brand story

De GD-iTS Group, onder andere eigenaar van G. van Doesburg Transport, heeft MP Holland overgenomen, een expediteur die actief is in de luchtvracht. Vijf medewerkers maken de overstap van MP Holland naar GD-iTS.

Vijf medewerkers van MP Holland maken de overstap naar GD-iTS. Foto: GD-iTS Group
Deze brand story wordt u aangeboden door GD-iTS Group

‘MP Holland heeft meer dan 20 jaar ervaring in luchtvrachtvervoer, voornamelijk naar Argentinië en Brazilië. Het bedrijf levert deur-tot-deur diensten voor deze landen en heeft de benodigde kennis en expertise om goederen te importeren en exporteren. Vertragingen en boetes worden zo vermeden’, schrijft GD-iTS.

MP Holland is sinds 2008 gevestigd op Schiphol. Na de overname gaat het bedrijf verder onder de naam GD-iTS Forwarding Air. ‘Deze aanvulling op het dienstenaanbod van GD-iTS stelt de groep in staat om een uitgebreider scala aan oplossingen te bieden voor luchtvrachtvraagstukken vanaf Schiphol.’

Met de samenvoeging van MP Holland in GD-iTS Forwarding Air worden ook de huidige luchtvrachtactiviteiten van GD-iTS op deze locatie geïntegreerd. Deze synergetische samenwerking versterkt de capaciteiten en vergroot de efficiëntie van de dienstverlening. Een overnamebedrag maken de bedrijven niet bekend.

Naast deze recente toevoeging omvat GD-iTS Groep ook G. van Doesburg Transport, GD-iTS Warehousing en GD-iTS Forwarding Ocean.

Dit verhaal is aan u verteld door GD-iTs Group

BRAND STORIES

Bedrijven en organisaties in de logistiek zitten vol inspirerende en informatieve verhalen. In Brand Stories worden deze door hen rechtstreeks aan u verteld.

Heeft uw bedrijf ook een interessant verhaal? Neem contact met ons op en bekijk de mogelijkheden om ook te adverteren via Brand Stories.

Luchtvrachtexpediteur MP Holland overgenomen door GD-iTS Group | NT

Luchtvrachtexpediteur MP Holland overgenomen door GD-iTS Group

brand story

De GD-iTS Group, onder andere eigenaar van G. van Doesburg Transport, heeft MP Holland overgenomen, een expediteur die actief is in de luchtvracht. Vijf medewerkers maken de overstap van MP Holland naar GD-iTS.

Vijf medewerkers van MP Holland maken de overstap naar GD-iTS. Foto: GD-iTS Group
Deze brand story wordt u aangeboden door GD-iTS Group

‘MP Holland heeft meer dan 20 jaar ervaring in luchtvrachtvervoer, voornamelijk naar Argentinië en Brazilië. Het bedrijf levert deur-tot-deur diensten voor deze landen en heeft de benodigde kennis en expertise om goederen te importeren en exporteren. Vertragingen en boetes worden zo vermeden’, schrijft GD-iTS.

MP Holland is sinds 2008 gevestigd op Schiphol. Na de overname gaat het bedrijf verder onder de naam GD-iTS Forwarding Air. ‘Deze aanvulling op het dienstenaanbod van GD-iTS stelt de groep in staat om een uitgebreider scala aan oplossingen te bieden voor luchtvrachtvraagstukken vanaf Schiphol.’

Met de samenvoeging van MP Holland in GD-iTS Forwarding Air worden ook de huidige luchtvrachtactiviteiten van GD-iTS op deze locatie geïntegreerd. Deze synergetische samenwerking versterkt de capaciteiten en vergroot de efficiëntie van de dienstverlening. Een overnamebedrag maken de bedrijven niet bekend.

Naast deze recente toevoeging omvat GD-iTS Groep ook G. van Doesburg Transport, GD-iTS Warehousing en GD-iTS Forwarding Ocean.

Dit verhaal is aan u verteld door GD-iTs Group

BRAND STORIES

Bedrijven en organisaties in de logistiek zitten vol inspirerende en informatieve verhalen. In Brand Stories worden deze door hen rechtstreeks aan u verteld.

Heeft uw bedrijf ook een interessant verhaal? Neem contact met ons op en bekijk de mogelijkheden om ook te adverteren via Brand Stories.