Onderzoek: Nederland wordt onaantrekkelijker voor scheepsbouw

belastingregels

Zeevaart is belangrijk voor de Nederlandse industrie, maar hoe lang ons land nog een grote speler is op zee is nog maar de vraag. Dat stellen onderzoekers in een nog niet gepubliceerd rapport van The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS) dat in handen is van het ANP en waar ook De Telegraaf over heeft bericht.

Foto: ProMedia / Jelmer Bastiaans

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onderzoek: Nederland wordt onaantrekkelijker voor scheepsbouw | NT

Onderzoek: Nederland wordt onaantrekkelijker voor scheepsbouw

belastingregels

Zeevaart is belangrijk voor de Nederlandse industrie, maar hoe lang ons land nog een grote speler is op zee is nog maar de vraag. Dat stellen onderzoekers in een nog niet gepubliceerd rapport van The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS) dat in handen is van het ANP en waar ook De Telegraaf over heeft bericht.

Foto: ProMedia / Jelmer Bastiaans

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu