NT-uitgever ProMedia betreedt met overname Industrielinqs industriële markt

Uitgever in procesindustrie

ProMedia Group, onder meer uitgever van Nieuwsblad Transport, heeft een Letter of Intent getekend voor de overname van Industrielinqs Pers en Platform, uitgever in de procesindustrie. Met deze strategische overname wil ProMedia haar leidende posities in transport, logistiek en mobiliteit uitbouwen naar de industriële sector.

Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs, en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend. Foto: ProMedia

De overname, die naar verwachting voor komende zomer wordt afgerond, markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs, en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend.

Verder uitbouwen

‘Deze overname biedt mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling van Industrielinqs’, stelt Wim Raaijen, die na 22 jaar ondernemerschap als uitgever/ hoofdredacteur in dienst zal treden bij ProMedia. ‘De slagkracht en multimediale aanpak van ProMedia helpen ons het industriële media- en kennisplatform, vooral online en in evenementen, verder uit te bouwen in Nederland, België en in de rest van Europa.’

ProMedia beschouwt de expertise en positie van Industrielinqs in de industriële markt als een waardevolle aanvulling op haar huidige portfolio. ‘De integratie van Industrielinqs versterkt en verbreedt onze positie in de markt en biedt kansen om ons bereik in de industriële sector te vergroten’, aldus Arie van Dijk.

De volledige overname van Industrielinqs omvat ook het vaste personeel, freelancers, vaste contacten en lopende contracten van Industrielinqs, waardoor continuïteit en stabiliteit voor abonnees, klanten en medewerkers wordt gewaarborgd.

Industrielinqs

Industrielinqs geeft onder meer Industrielinqs Magazine en Petrochem uit. Verder organiseert het in de markt verschillende events, trails, verkiezingen, talkshows en filmproducties. ProMedia Group is onder meer uitgever van NT, Flows, Schuttevaer en World Cargo News.

NT-uitgever ProMedia betreedt met overname Industrielinqs industriële markt | NT

NT-uitgever ProMedia betreedt met overname Industrielinqs industriële markt

Uitgever in procesindustrie

ProMedia Group, onder meer uitgever van Nieuwsblad Transport, heeft een Letter of Intent getekend voor de overname van Industrielinqs Pers en Platform, uitgever in de procesindustrie. Met deze strategische overname wil ProMedia haar leidende posities in transport, logistiek en mobiliteit uitbouwen naar de industriële sector.

Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs, en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend. Foto: ProMedia

De overname, die naar verwachting voor komende zomer wordt afgerond, markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs, en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend.

Verder uitbouwen

‘Deze overname biedt mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling van Industrielinqs’, stelt Wim Raaijen, die na 22 jaar ondernemerschap als uitgever/ hoofdredacteur in dienst zal treden bij ProMedia. ‘De slagkracht en multimediale aanpak van ProMedia helpen ons het industriële media- en kennisplatform, vooral online en in evenementen, verder uit te bouwen in Nederland, België en in de rest van Europa.’

ProMedia beschouwt de expertise en positie van Industrielinqs in de industriële markt als een waardevolle aanvulling op haar huidige portfolio. ‘De integratie van Industrielinqs versterkt en verbreedt onze positie in de markt en biedt kansen om ons bereik in de industriële sector te vergroten’, aldus Arie van Dijk.

De volledige overname van Industrielinqs omvat ook het vaste personeel, freelancers, vaste contacten en lopende contracten van Industrielinqs, waardoor continuïteit en stabiliteit voor abonnees, klanten en medewerkers wordt gewaarborgd.

Industrielinqs

Industrielinqs geeft onder meer Industrielinqs Magazine en Petrochem uit. Verder organiseert het in de markt verschillende events, trails, verkiezingen, talkshows en filmproducties. ProMedia Group is onder meer uitgever van NT, Flows, Schuttevaer en World Cargo News.