Gloednieuwe Liebherr-kranen storten in Rostock van Jumbo-schip

rostock

In het Duitse Rostock zijn twee gloednieuwe zware kranen van Liebherr tijdens een laadoperatie van het Nederlandse zwareladingschip ‘Jumbo Vision’ overboord gevallen. Bij het ongeval zijn twee havenwerkers licht gewond geraakt, zo heeft de rivierpolitie van Rostock gemeld.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Gloednieuwe Liebherr-kranen storten in Rostock van Jumbo-schip | NT

Gloednieuwe Liebherr-kranen storten in Rostock van Jumbo-schip

rostock

In het Duitse Rostock zijn twee gloednieuwe zware kranen van Liebherr tijdens een laadoperatie van het Nederlandse zwareladingschip ‘Jumbo Vision’ overboord gevallen. Bij het ongeval zijn twee havenwerkers licht gewond geraakt, zo heeft de rivierpolitie van Rostock gemeld.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding