Kapers op de kust voor MSC-deal Hamburg

Tegenbod door Hamburgse concurrent

De aangekondigde toetreding van rederij MSC tot terminaloperator HHLA in Hamburg zorgt voor de nodige ophef. Nu overweegt ook de hoofdaandeelhouder van Hamburgse concurrent Eurokai, Thomas Eckelmann, onder dezelfde voorwaarde een tegenbod te doen op HHLA. Verder dreigt Hapag Lloyd straks tot 30% van het volume weg te halen uit Hamburg.

Foto: Eurogate

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kapers op de kust voor MSC-deal Hamburg | NT

Kapers op de kust voor MSC-deal Hamburg

Tegenbod door Hamburgse concurrent

De aangekondigde toetreding van rederij MSC tot terminaloperator HHLA in Hamburg zorgt voor de nodige ophef. Nu overweegt ook de hoofdaandeelhouder van Hamburgse concurrent Eurokai, Thomas Eckelmann, onder dezelfde voorwaarde een tegenbod te doen op HHLA. Verder dreigt Hapag Lloyd straks tot 30% van het volume weg te halen uit Hamburg.

Foto: Eurogate

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu