Containeroverslag in haven Hamburg krimpt met bijna 7%

Jaarcijfers 2023

De bedrijven in de Hamburgse haven behandelden in 2023 in totaal 114,3 miljoen ton aan goederen, dat is 4,7% minder dan in 2022. De containeroverslag zakte met 6,9% in en kwam uit op 7,7 miljoen teu. Bestuurslid Axal Mattern van Hafen Hamburg Marketing blijft positief: ‘Met de ontwikkeling van onze overslagcijfers zitten we op een lijn met de concurrentie.’

De overslag van bulkgoederen bleef in 2023 met een minnetje van 0,2% stabiel. Foto: Hafen Hamburg

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Containeroverslag in haven Hamburg krimpt met bijna 7% | NT

Containeroverslag in haven Hamburg krimpt met bijna 7%

Jaarcijfers 2023

De bedrijven in de Hamburgse haven behandelden in 2023 in totaal 114,3 miljoen ton aan goederen, dat is 4,7% minder dan in 2022. De containeroverslag zakte met 6,9% in en kwam uit op 7,7 miljoen teu. Bestuurslid Axal Mattern van Hafen Hamburg Marketing blijft positief: ‘Met de ontwikkeling van onze overslagcijfers zitten we op een lijn met de concurrentie.’

De overslag van bulkgoederen bleef in 2023 met een minnetje van 0,2% stabiel. Foto: Hafen Hamburg

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen