Havenmedewerker overlijdt na ongeval met heftruck in Antwerpse haven

bij Nova Natie

Op het terrein van Nova Natie aan de Wilmarsstraat in de haven van Antwerpen is afgelopen woensdag een dodelijk ongeval gebeurd. Een havenmedewerker belandde onder een heftruck en kwam daarbij om het leven.

Foto: Jean-Marc Pierard / Shutterstock.com

De omstandigheden waaronder het ongeval heeft kunnen gebeuren, worden nog nader onderzocht door het Antwerpse arbeidsauditoraat (het OM van de arbeidsrechtbank), volgens de procedure bij arbeidsongevallen.

Het ongeluk gebeurde woensdagmiddag aan kaai 420, op de rechteroever bij het bedrijf Nova Natie, zo meldden Belgische media. Een medewerker kwam onder een heftruck terecht en overleed ter plaatse.

Havenmedewerker overlijdt na ongeval met heftruck in Antwerpse haven | NT

Havenmedewerker overlijdt na ongeval met heftruck in Antwerpse haven

bij Nova Natie

Op het terrein van Nova Natie aan de Wilmarsstraat in de haven van Antwerpen is afgelopen woensdag een dodelijk ongeval gebeurd. Een havenmedewerker belandde onder een heftruck en kwam daarbij om het leven.

Foto: Jean-Marc Pierard / Shutterstock.com

De omstandigheden waaronder het ongeval heeft kunnen gebeuren, worden nog nader onderzocht door het Antwerpse arbeidsauditoraat (het OM van de arbeidsrechtbank), volgens de procedure bij arbeidsongevallen.

Het ongeluk gebeurde woensdagmiddag aan kaai 420, op de rechteroever bij het bedrijf Nova Natie, zo meldden Belgische media. Een medewerker kwam onder een heftruck terecht en overleed ter plaatse.