VCK verkoopt expeditie en logistiek aan Waterland Equity

Fusie met logistiek Janssen

Het Amsterdamse VCK heeft zijn divisies Logistics Supply Chain Solutions en Air & Ocean voor een onbekend bedrag verkocht aan Waterland Equity Investments uit Bussum. De overslagactiviteiten van VCK in de Amsterdamse haven en de divisie VCK Travel blijven buiten de overname.

Foto: Janssen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

VCK verkoopt expeditie en logistiek aan Waterland Equity | NT

VCK verkoopt expeditie en logistiek aan Waterland Equity

Fusie met logistiek Janssen

Het Amsterdamse VCK heeft zijn divisies Logistics Supply Chain Solutions en Air & Ocean voor een onbekend bedrag verkocht aan Waterland Equity Investments uit Bussum. De overslagactiviteiten van VCK in de Amsterdamse haven en de divisie VCK Travel blijven buiten de overname.

Foto: Janssen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen