Wilt u ook een gratis editie van Nieuwsblad Transport?

Vraag het komende nummer als proef aan

Wilt u kosteloos een editie van Nieuwsblad Transport ontvangen? Vraag nu via onderstaand formulier de komende editie aan. Het nummer staat in het teken van Havens & Terminals. Vul het formulier in voor woensdag 10 april en wij sturen u eind deze maand het papieren maandblad toe.

Foto: NT / Zoey Hendrickx

In het komende nummer onder meer aandacht voor de melkkoe demurrage & detention, de uitdagende markt voor shortsea, de verplichte CSRD-rapportages, interview met Ruud Vat, financiële analyse PostNL, alles over het truckkartel, we varen mee met de cacaoboot, het laatste nieuws over de nachtvluchten op Schiphol en nog veel meer.

Nieuwsblad Transport is het onafhankelijke medium binnen transport en logistiek. Alle modaliteiten komen aan bod: wegvervoer, spoorvervoer, binnenvaart, zeevaart en luchtvaart. Wat gebeurt er, wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en wat is de impact voor uw bedrijf?

De actie is alleen geldig in Nederland & België. Vul uw gegevens correct in, zodat we u het proefnummer kunnen opsturen. Veel leesplezier toegewenst!

Wilt u ook een gratis editie van Nieuwsblad Transport? | NT

Wilt u ook een gratis editie van Nieuwsblad Transport?

Vraag het komende nummer als proef aan

Wilt u kosteloos een editie van Nieuwsblad Transport ontvangen? Vraag nu via onderstaand formulier de komende editie aan. Het nummer staat in het teken van Havens & Terminals. Vul het formulier in voor woensdag 10 april en wij sturen u eind deze maand het papieren maandblad toe.

Foto: NT / Zoey Hendrickx

In het komende nummer onder meer aandacht voor de melkkoe demurrage & detention, de uitdagende markt voor shortsea, de verplichte CSRD-rapportages, interview met Ruud Vat, financiële analyse PostNL, alles over het truckkartel, we varen mee met de cacaoboot, het laatste nieuws over de nachtvluchten op Schiphol en nog veel meer.

Nieuwsblad Transport is het onafhankelijke medium binnen transport en logistiek. Alle modaliteiten komen aan bod: wegvervoer, spoorvervoer, binnenvaart, zeevaart en luchtvaart. Wat gebeurt er, wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en wat is de impact voor uw bedrijf?

De actie is alleen geldig in Nederland & België. Vul uw gegevens correct in, zodat we u het proefnummer kunnen opsturen. Veel leesplezier toegewenst!