Stevige krimp vrachtinkomsten AF-KLM

Omzet daalt met 34%

De sterk gedaalde vrachttarieven en marktvraag zorgen ervoor dat de omzet van Air France KLM Cargo zich dit jaar negatief ontwikkelt.  De inkomsten daalden over het tweede kwartaal van dit jaar met een derde (34%) naar 606 miljoen euro. Over het eerste halfjaar was er sprake van een afname van 30% naar 1,28 miljard euro.

Foto: AF KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Stevige krimp vrachtinkomsten AF-KLM | NT

Stevige krimp vrachtinkomsten AF-KLM

Omzet daalt met 34%

De sterk gedaalde vrachttarieven en marktvraag zorgen ervoor dat de omzet van Air France KLM Cargo zich dit jaar negatief ontwikkelt.  De inkomsten daalden over het tweede kwartaal van dit jaar met een derde (34%) naar 606 miljoen euro. Over het eerste halfjaar was er sprake van een afname van 30% naar 1,28 miljard euro.

Foto: AF KLM

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu