Autovervoerder Koopman ziet na crisis nu weer klein plusje: ‘De ellende ligt achter ons’

Interview

Koopman Logistics Group kreeg tijdens de pandemie te maken met een ongekende crisis in het autovervoer. Het leidde bij het familiebedrijf uit het Groningse Noordhorn, dat dit jaar zijn honderdste verjaardag viert, tot de eerste reorganisatie uit zijn bestaan. Mede dankzij een aan de weg timmerende ‘general cargo’-tak volgde in 2022 na twee jaar van rode cijfers wel weer een plusje, vertellen directeuren Klaas en Harm Koopman.

Harm en Klaas Koopman, Koopman Logistics Group
Foto: Jan Buwalda

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Autovervoerder Koopman ziet na crisis nu weer klein plusje: ‘De ellende ligt achter ons’ | NT

Autovervoerder Koopman ziet na crisis nu weer klein plusje: ‘De ellende ligt achter ons’

Interview

Koopman Logistics Group kreeg tijdens de pandemie te maken met een ongekende crisis in het autovervoer. Het leidde bij het familiebedrijf uit het Groningse Noordhorn, dat dit jaar zijn honderdste verjaardag viert, tot de eerste reorganisatie uit zijn bestaan. Mede dankzij een aan de weg timmerende ‘general cargo’-tak volgde in 2022 na twee jaar van rode cijfers wel weer een plusje, vertellen directeuren Klaas en Harm Koopman.

Harm en Klaas Koopman, Koopman Logistics Group
Foto: Jan Buwalda

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu