Aankoop KLG is voor Sinotrans nog geen vetpot

Rode cijfers na Chinese overname

De Limburgse gebroeders Kees (1960) en Ad (1964) Kuijken verkochten in 2019 hun transportbedrijf KLG Europe aan de grote Chinese expediteur Sinotrans. Het leverde de Kuijkens blijkens de Quote 500 een geschat vermogen van 385 miljoen euro op, maar de jaarcijfers van de Nederlandse moederholding van KLG over 2020 en 2021 vertellen dat de Chinezen louter rode cijfers overhielden aan hun Nederlandse aankoop.

Foto: KLG

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Aankoop KLG is voor Sinotrans nog geen vetpot | NT

Aankoop KLG is voor Sinotrans nog geen vetpot

Rode cijfers na Chinese overname

De Limburgse gebroeders Kees (1960) en Ad (1964) Kuijken verkochten in 2019 hun transportbedrijf KLG Europe aan de grote Chinese expediteur Sinotrans. Het leverde de Kuijkens blijkens de Quote 500 een geschat vermogen van 385 miljoen euro op, maar de jaarcijfers van de Nederlandse moederholding van KLG over 2020 en 2021 vertellen dat de Chinezen louter rode cijfers overhielden aan hun Nederlandse aankoop.

Foto: KLG

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu