Plannen voor twee ammoniak bulkterminals in Vlissingen

Sloegebied

Twee terminalbedrijven hebben los van elkaar plannen om in het Sloegebied in Vlissingen bulkterminals voor onder meer ammoniak te realiseren. Vesta is voornemens de bestaande locatie om te bouwen, Evolution Terminals is druk met nieuwbouw en wil op termijn ook een kraker bouwen om ammoniak om te zetten in waterstof. Beide terminals moeten binnen maximaal drie jaar operationeel zijn.

Evolution is van plan om 36 opslagtanks te bouwen in de Sloehaven in Vlissingen. Beeld: Evolution

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Plannen voor twee ammoniak bulkterminals in Vlissingen | NT

Plannen voor twee ammoniak bulkterminals in Vlissingen

Sloegebied

Twee terminalbedrijven hebben los van elkaar plannen om in het Sloegebied in Vlissingen bulkterminals voor onder meer ammoniak te realiseren. Vesta is voornemens de bestaande locatie om te bouwen, Evolution Terminals is druk met nieuwbouw en wil op termijn ook een kraker bouwen om ammoniak om te zetten in waterstof. Beide terminals moeten binnen maximaal drie jaar operationeel zijn.

Evolution is van plan om 36 opslagtanks te bouwen in de Sloehaven in Vlissingen. Beeld: Evolution

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding