Congestieproblemen in Chinese containerhavens

tot zeven dagen wachttijd

De haven van Singapore, ’s werelds op een na grootste containerhaven, is de nieuwe ‘congestie hotspot’ in de wereldwijde containervaart, meldt het Aziatische analysebureau Linerlytica. Wachttijden aan de kades zijn er opgelopen tot zeven dagen, waardoor in totaal wel 450.000 teu stilstaat, aldus het bureau. Ook de grootste containerhaven van allemaal, Shanghai in China, heeft met congestie te kampen. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Congestieproblemen in Chinese containerhavens | NT

Congestieproblemen in Chinese containerhavens

tot zeven dagen wachttijd

De haven van Singapore, ’s werelds op een na grootste containerhaven, is de nieuwe ‘congestie hotspot’ in de wereldwijde containervaart, meldt het Aziatische analysebureau Linerlytica. Wachttijden aan de kades zijn er opgelopen tot zeven dagen, waardoor in totaal wel 450.000 teu stilstaat, aldus het bureau. Ook de grootste containerhaven van allemaal, Shanghai in China, heeft met congestie te kampen. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu