Exit-scenario levert Amsterdamse VCK Groep recordwinst op

Financiële analyse

De verkoop van de logistiek van de Amsterdamse VCK Groep (lucht- en zeevrachtexpeditie en buitenlandse contractlogistiek) aan de Gooise investeerder Waterland Equity Investments leverde VCK in 2022 een recordwinst op van 21,5 miljoen euro (2021: 734.000 euro). Dat blijkt uit de jaarrekening van 2022 van de VCK Holding, gedeponeerd in december 2023. Die verkoop staat niet op zichzelf nu de holding begin van dit jaar ook de Travel-groep heeft afgestoten. Is VCK bezig met een uitverkoop? Het lijkt er verdacht veel op.

Na de verkoop van de travel-groep rest van VCK alleen nog de havenactiviteiten in Amsterdam (All Weather Terminal en Waterland Terminal). Foto:  VCK

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Exit-scenario levert Amsterdamse VCK Groep recordwinst op | NT

Exit-scenario levert Amsterdamse VCK Groep recordwinst op

Financiële analyse

De verkoop van de logistiek van de Amsterdamse VCK Groep (lucht- en zeevrachtexpeditie en buitenlandse contractlogistiek) aan de Gooise investeerder Waterland Equity Investments leverde VCK in 2022 een recordwinst op van 21,5 miljoen euro (2021: 734.000 euro). Dat blijkt uit de jaarrekening van 2022 van de VCK Holding, gedeponeerd in december 2023. Die verkoop staat niet op zichzelf nu de holding begin van dit jaar ook de Travel-groep heeft afgestoten. Is VCK bezig met een uitverkoop? Het lijkt er verdacht veel op.

Na de verkoop van de travel-groep rest van VCK alleen nog de havenactiviteiten in Amsterdam (All Weather Terminal en Waterland Terminal). Foto:  VCK

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu