‘Synchromodaliteit is een groeipad en wordt nog niet veel gedaan’

Interview

Fontys Venlo heeft met de Hogeschool Rotterdam het Synchromodal Maturity Model ontwikkeld. Dat moet bedrijven helpen bij het organiseren van synchromodaal transport via een stappenplan. Inmiddels is de tool toegepast bij tientallen logistiek dienstverleners en verladers in Nederland en België. Guy Somers en Kristel Alons-Hoen, beiden docent en onderzoeker bij Fontys Hogescholen, hebben onlangs de 3.0 versie gepresenteerd.

synchromodaal, multimodaal

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Synchromodaliteit is een groeipad en wordt nog niet veel gedaan’ | NT

‘Synchromodaliteit is een groeipad en wordt nog niet veel gedaan’

Interview

Fontys Venlo heeft met de Hogeschool Rotterdam het Synchromodal Maturity Model ontwikkeld. Dat moet bedrijven helpen bij het organiseren van synchromodaal transport via een stappenplan. Inmiddels is de tool toegepast bij tientallen logistiek dienstverleners en verladers in Nederland en België. Guy Somers en Kristel Alons-Hoen, beiden docent en onderzoeker bij Fontys Hogescholen, hebben onlangs de 3.0 versie gepresenteerd.

synchromodaal, multimodaal

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen