Transportcoalitie dringt aan op aanvullende EU-financiering

interoperabiliteit van het spoor

Ruim 40 Europese transportverenigingen roepen op tot aanvullende EU-financiering voor de sector. Hiermee wil de sector voornamelijk meer oplossingen voor de interoperabiliteit van het spoor realiseren en zo het Trans-European Transport Network (TEN-T) binnen Europa versterken.

Europese transportsector wil meer financiering
Volgens de coalitie is de Europese subsidieregeling Connecting Europe Facility (CEF) van 'cruciaal belang' om het Trans-European Transport Network (TEN-T) binnen Europa te versterken. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Transportcoalitie dringt aan op aanvullende EU-financiering | NT

Transportcoalitie dringt aan op aanvullende EU-financiering

interoperabiliteit van het spoor

Ruim 40 Europese transportverenigingen roepen op tot aanvullende EU-financiering voor de sector. Hiermee wil de sector voornamelijk meer oplossingen voor de interoperabiliteit van het spoor realiseren en zo het Trans-European Transport Network (TEN-T) binnen Europa versterken.

Europese transportsector wil meer financiering
Volgens de coalitie is de Europese subsidieregeling Connecting Europe Facility (CEF) van 'cruciaal belang' om het Trans-European Transport Network (TEN-T) binnen Europa te versterken. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen