Geodis bouwt nieuw mega-dc in Venlo

130.000 vierkante meter

Expeditiebedrijf Geodis bouwt bij Venlo (Trade Port Noord) een nieuw vrachtcentrum van 130.000 vierkante meter. Het dochterbedrijf van het Franse spoorbedrijf SNCF heeft met het oog op de bouw recent 21,5 hectare grond verworven bij de Noord-Limburgse grensstad.

Geodis Venlo
Foto: Geodis

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Geodis bouwt nieuw mega-dc in Venlo | NT

Geodis bouwt nieuw mega-dc in Venlo

130.000 vierkante meter

Expeditiebedrijf Geodis bouwt bij Venlo (Trade Port Noord) een nieuw vrachtcentrum van 130.000 vierkante meter. Het dochterbedrijf van het Franse spoorbedrijf SNCF heeft met het oog op de bouw recent 21,5 hectare grond verworven bij de Noord-Limburgse grensstad.

Geodis Venlo
Foto: Geodis

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu