Lees Nieuwsblad Transport, editie mei 2024

Maandblad

Deze maand in NT: Nog weinig animo voor Amsterdamse XXL-Cityhub. Familiebedrijven in het wegvervoer in de uitverkoop. Alles over de NIS2-richtlijn. Havenprofessor: ‘Rederijen spelen havens tegen elkaar uit’. Interview Port of Rotterdam-ceo Boudewijn Siemons. Exit-scenario levert VCK Groep recordwinst op. Dit willen politieke partijen op transportgebied in Europa. Kersverse Europese inspectiedienst opereert vanuit Rijswijk. Zeehavens staan voor fikse investeringen door energietransitie. AI timmert aan de weg in logistiek. Verplicht emissielabel binnenvaart van de baan: een gemiste kans? En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Lees Nieuwsblad Transport, editie mei 2024 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie mei 2024

Maandblad

Deze maand in NT: Nog weinig animo voor Amsterdamse XXL-Cityhub. Familiebedrijven in het wegvervoer in de uitverkoop. Alles over de NIS2-richtlijn. Havenprofessor: ‘Rederijen spelen havens tegen elkaar uit’. Interview Port of Rotterdam-ceo Boudewijn Siemons. Exit-scenario levert VCK Groep recordwinst op. Dit willen politieke partijen op transportgebied in Europa. Kersverse Europese inspectiedienst opereert vanuit Rijswijk. Zeehavens staan voor fikse investeringen door energietransitie. AI timmert aan de weg in logistiek. Verplicht emissielabel binnenvaart van de baan: een gemiste kans? En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu