Lees Nieuwsblad Transport, editie april 2024

maandblad

Deze maand in NT: Demurrage & Detention-toeslagen liggen onder vuur. Interview Ruud Vat over zijn overnames. Waar liggen de kansen en bedreigingen voor de shortsea? Truckkartel trekt portemonnee met tegenzin. Luchtvracht nog amper in de nacht. Interview Roland Verbraak over de terugkeer van de Nieuwe Zijderoute. Heeft rapporteren duurzaamheid met CSRD nut voor de sector? Komt het nog goed met het pakketvervoer van PostNL? Interview Post en Nagtegaal over gebrekkige staat infrastructuur. We varen mee met de elektrische cacaoboot in Zaandam. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Lees Nieuwsblad Transport, editie april 2024 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie april 2024

maandblad

Deze maand in NT: Demurrage & Detention-toeslagen liggen onder vuur. Interview Ruud Vat over zijn overnames. Waar liggen de kansen en bedreigingen voor de shortsea? Truckkartel trekt portemonnee met tegenzin. Luchtvracht nog amper in de nacht. Interview Roland Verbraak over de terugkeer van de Nieuwe Zijderoute. Heeft rapporteren duurzaamheid met CSRD nut voor de sector? Komt het nog goed met het pakketvervoer van PostNL? Interview Post en Nagtegaal over gebrekkige staat infrastructuur. We varen mee met de elektrische cacaoboot in Zaandam. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu