Lees Nieuwsblad Transport, editie november 2023

Maandblad

Deze maand in NT met thema warehousing: Distributiecentrum blijft gevarenzone. Opmars van humanoids in het dc. Interview met Jurrie-Jan Tap, cbdo Bleckmann. Interview met Linda van Zomeren, ceo CB. Wat betekent het einde van de block exemption in de praktijk? De Rooy geeft accu’s van oude e-trucks tweede leven. Elektrische rijles: geruisloos naar een groot rijbewijs. De logistieke Quote 500. De zaak van de geroof- de kobaltcontainers. Jackpot bij Wagenborg. Contractlogistiek blijkt crisisproof. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, editie november 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie november 2023

Maandblad

Deze maand in NT met thema warehousing: Distributiecentrum blijft gevarenzone. Opmars van humanoids in het dc. Interview met Jurrie-Jan Tap, cbdo Bleckmann. Interview met Linda van Zomeren, ceo CB. Wat betekent het einde van de block exemption in de praktijk? De Rooy geeft accu’s van oude e-trucks tweede leven. Elektrische rijles: geruisloos naar een groot rijbewijs. De logistieke Quote 500. De zaak van de geroof- de kobaltcontainers. Jackpot bij Wagenborg. Contractlogistiek blijkt crisisproof. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu