Lees Nieuwsblad Transport, editie november 2023

Maandblad

Deze maand in NT met thema warehousing: Distributiecentrum blijft gevarenzone. Opmars van humanoids in het dc. Interview met Jurrie-Jan Tap, cbdo Bleckmann. Interview met Linda van Zomeren, ceo CB. Wat betekent het einde van de block exemption in de praktijk? De Rooy geeft accu’s van oude e-trucks tweede leven. Elektrische rijles: geruisloos naar een groot rijbewijs. De logistieke Quote 500. De zaak van de geroof- de kobaltcontainers. Jackpot bij Wagenborg. Contractlogistiek blijkt crisisproof. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lees Nieuwsblad Transport, editie november 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie november 2023

Maandblad

Deze maand in NT met thema warehousing: Distributiecentrum blijft gevarenzone. Opmars van humanoids in het dc. Interview met Jurrie-Jan Tap, cbdo Bleckmann. Interview met Linda van Zomeren, ceo CB. Wat betekent het einde van de block exemption in de praktijk? De Rooy geeft accu’s van oude e-trucks tweede leven. Elektrische rijles: geruisloos naar een groot rijbewijs. De logistieke Quote 500. De zaak van de geroof- de kobaltcontainers. Jackpot bij Wagenborg. Contractlogistiek blijkt crisisproof. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen