Lees Nieuwsblad Transport, editie september 2023

Digitaal

Deze maand in NT: buitenlandse truck heeft vrij spel in zero-emissie zone’s. Interview met Jacques Vandermeiren, ceo Port of Antwerp-Bruges. Wat is de brandstof van de toekomst voor de scheepvaart? 13 jaar branden op car carriers en ferry’s op een rij. In gesprek met Habben Jansen, ceo Hapag-Lloyd. Opnieuw lijdt HES International monsterverlies. Alle ballen op waterstof in de binnenvaart? Aantal storingen op Havenspoorlijn moet nu echt snel naar beneden. Op reportage bij de robots van Ceva Logistics. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, editie september 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie september 2023

Digitaal

Deze maand in NT: buitenlandse truck heeft vrij spel in zero-emissie zone’s. Interview met Jacques Vandermeiren, ceo Port of Antwerp-Bruges. Wat is de brandstof van de toekomst voor de scheepvaart? 13 jaar branden op car carriers en ferry’s op een rij. In gesprek met Habben Jansen, ceo Hapag-Lloyd. Opnieuw lijdt HES International monsterverlies. Alle ballen op waterstof in de binnenvaart? Aantal storingen op Havenspoorlijn moet nu echt snel naar beneden. Op reportage bij de robots van Ceva Logistics. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu