Lees Nieuwsblad Transport, editie oktober 2023

maandblad

Deze maand in NT: kunnen we straks onze logistieke dozen nog kwijt? Zware kritiek van vrachtafhandelaars op halveringsplan Schiphol. Kaashack’ kostte Bakker Logistiek 3,5 miljoen euro. Varen wordt per 1 januari veel duurder door EU ETS. Interview Carl Holthausen: man met een waterstofmissie. Moet er ook
accijns geheven worden op kerosine en stookolie? Aan boord van de ‘Laura Maersk’. Grootste kopzorg voor binnenvaart wereldwijd is regenschaarste. Martin Quispel van EICB over stormvloed aan CO2-regels binnenvaart. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, editie oktober 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie oktober 2023

maandblad

Deze maand in NT: kunnen we straks onze logistieke dozen nog kwijt? Zware kritiek van vrachtafhandelaars op halveringsplan Schiphol. Kaashack’ kostte Bakker Logistiek 3,5 miljoen euro. Varen wordt per 1 januari veel duurder door EU ETS. Interview Carl Holthausen: man met een waterstofmissie. Moet er ook
accijns geheven worden op kerosine en stookolie? Aan boord van de ‘Laura Maersk’. Grootste kopzorg voor binnenvaart wereldwijd is regenschaarste. Martin Quispel van EICB over stormvloed aan CO2-regels binnenvaart. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu