Lees Nieuwsblad Transport, editie oktober 2023

digitaal

Deze maand in NT: kunnen we straks onze logistieke dozen nog kwijt? Zware kritiek van vrachtafhandelaars op halveringsplan Schiphol. Kaashack’ kostte Bakker Logistiek 3,5 miljoen euro. Varen wordt per 1 januari veel duurder door EU ETS. Interview Carl Holthausen: man met een waterstofmissie. Moet er ook
accijns geheven worden op kerosine en stookolie? Aan boord van de ‘Laura Maersk’. Grootste kopzorg voor binnenvaart wereldwijd is regenschaarste. Martin Quispel van EICB over stormvloed aan CO2-regels binnenvaart. En nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

 

Abonneer nu en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, editie oktober 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie oktober 2023

digitaal

Deze maand in NT: kunnen we straks onze logistieke dozen nog kwijt? Zware kritiek van vrachtafhandelaars op halveringsplan Schiphol. Kaashack’ kostte Bakker Logistiek 3,5 miljoen euro. Varen wordt per 1 januari veel duurder door EU ETS. Interview Carl Holthausen: man met een waterstofmissie. Moet er ook
accijns geheven worden op kerosine en stookolie? Aan boord van de ‘Laura Maersk’. Grootste kopzorg voor binnenvaart wereldwijd is regenschaarste. Martin Quispel van EICB over stormvloed aan CO2-regels binnenvaart. En nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

 

Abonneer nu en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen