‘Uitbreiding BRICS-blok zorgwekkender voor wereldhandel dan Rode Zee-crisis’

geopolitiek

De uitbreiding van het internationale samenwerkingsverband BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) met een aantal extra landen kan verstrekkendere en meer langdurige gevolgen hebben voor de wereldwijde supply chains dan de huidige Rode Zee-crisis. Daarvoor waarschuwt ceo Christian Roeloffs van het internetplatform Container xChange in een analyse van de actuele toestand van de containermarkt.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Uitbreiding BRICS-blok zorgwekkender voor wereldhandel dan Rode Zee-crisis’ | NT

‘Uitbreiding BRICS-blok zorgwekkender voor wereldhandel dan Rode Zee-crisis’

geopolitiek

De uitbreiding van het internationale samenwerkingsverband BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) met een aantal extra landen kan verstrekkendere en meer langdurige gevolgen hebben voor de wereldwijde supply chains dan de huidige Rode Zee-crisis. Daarvoor waarschuwt ceo Christian Roeloffs van het internetplatform Container xChange in een analyse van de actuele toestand van de containermarkt.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen