Arbitrage tussen Deutsche Bahn en vakbond, stakingen afgewend

EVG

Er komen op korte termijn geen stakingen meer op het Duitse spoornet. Deutsche Bahn en de Duitse vakbond EVG hebben besloten nog een poging te doen om met hulp van buitenaf tot een akkoord te komen over de nieuwe cao van Deutsche Bahn. De vakbond verklaarde de onderhandelingen met de spoorwegonderneming vorige week nog mislukt, waardoor nieuwe stakingen dreigden.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Arbitrage tussen Deutsche Bahn en vakbond, stakingen afgewend | NT

Arbitrage tussen Deutsche Bahn en vakbond, stakingen afgewend

EVG

Er komen op korte termijn geen stakingen meer op het Duitse spoornet. Deutsche Bahn en de Duitse vakbond EVG hebben besloten nog een poging te doen om met hulp van buitenaf tot een akkoord te komen over de nieuwe cao van Deutsche Bahn. De vakbond verklaarde de onderhandelingen met de spoorwegonderneming vorige week nog mislukt, waardoor nieuwe stakingen dreigden.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu