Magazine: Logistieke lessen uit de corona pandemie

Supply chain risico's

Welke logistieke lessen kunnen we halen uit de corona pandemie? Hoe functioneerden de supply chains? En wat hebben we geleerd voor een volgende crisis? Om die vragen te beantwoorden heeft TKI Dinalog in samenwerking met Nieuwsblad Transport onderstaande portretreeks opgesteld, waarin diverse supply chain experts hun ervaringen delen.

Magazine

Magazine: Logistieke lessen uit de corona pandemie | NT

Magazine: Logistieke lessen uit de corona pandemie

Supply chain risico's

Welke logistieke lessen kunnen we halen uit de corona pandemie? Hoe functioneerden de supply chains? En wat hebben we geleerd voor een volgende crisis? Om die vragen te beantwoorden heeft TKI Dinalog in samenwerking met Nieuwsblad Transport onderstaande portretreeks opgesteld, waarin diverse supply chain experts hun ervaringen delen.

Magazine