Denen delen voor twee ton aan boetes uit aan cabinekampeerders

50 chauffeurs beboet

In Denemarken heeft de politie afgelopen weekend voor in totaal 200.000 euro aan boetes uitgedeeld aan cabinekampeerders. De vrachtwagenchauffeurs brachten hun wekelijkse rust door op een parkeerplaats in hun truck, terwijl ze geacht worden daar een hotel of andere accommodatie voor te zoeken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Denen delen voor twee ton aan boetes uit aan cabinekampeerders | NT

Denen delen voor twee ton aan boetes uit aan cabinekampeerders

50 chauffeurs beboet

In Denemarken heeft de politie afgelopen weekend voor in totaal 200.000 euro aan boetes uitgedeeld aan cabinekampeerders. De vrachtwagenchauffeurs brachten hun wekelijkse rust door op een parkeerplaats in hun truck, terwijl ze geacht worden daar een hotel of andere accommodatie voor te zoeken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu