Maersk is nog lang niet af van pijndossier Damco

Financiële analyse

De twee jaar geleden geliquideerde expediteur Damco figureert nog steeds als aanzienlijke verliespost in de boeken van het Deense moederbedrijf A.P. Møller-Maersk. Dat blijkt uit het laatste gedeponeerde jaarverslag van Maersk Logistics & Services International BV, de juridische opvolger van het opgedoekte Damco InternationaI.

Damco shutterstock_1481823197
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Maersk is nog lang niet af van pijndossier Damco | NT

Maersk is nog lang niet af van pijndossier Damco

Financiële analyse

De twee jaar geleden geliquideerde expediteur Damco figureert nog steeds als aanzienlijke verliespost in de boeken van het Deense moederbedrijf A.P. Møller-Maersk. Dat blijkt uit het laatste gedeponeerde jaarverslag van Maersk Logistics & Services International BV, de juridische opvolger van het opgedoekte Damco InternationaI.

Damco shutterstock_1481823197
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu