INITIATIEF VAN WATER CONTAINER TRANSPORT ; Terminal aan Albertkanaal begin 1995 operationeel

De bouw van de Meerhout Container Terminal (MCT) aan het Albertkanaal begon op 30 mei van dit jaar. Als eind september een eerste zestig meter kaai en de verharding van een deel van het terrein voltooid zullen zijn, kan worden begonnen met de opstelling van een containerkraan en de aanleg van een stockageruimte voor een paar honderd containers. De MCT moet, inclusief een ruimte voor de permanente behandeling en tijdelijke opslag van een duizendtal containers, in principe gebrui

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

INITIATIEF VAN WATER CONTAINER TRANSPORT ; Terminal aan Albertkanaal begin 1995 operationeel | NT

INITIATIEF VAN WATER CONTAINER TRANSPORT ; Terminal aan Albertkanaal begin 1995 operationeel

De bouw van de Meerhout Container Terminal (MCT) aan het Albertkanaal begon op 30 mei van dit jaar. Als eind september een eerste zestig meter kaai en de verharding van een deel van het terrein voltooid zullen zijn, kan worden begonnen met de opstelling van een containerkraan en de aanleg van een stockageruimte voor een paar honderd containers. De MCT moet, inclusief een ruimte voor de permanente behandeling en tijdelijke opslag van een duizendtal containers, in principe gebrui

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu