Havenbaas Siemons: ‘Als we de markt z’n gang laten gaan, glipt de industrie weg’

Interview

Zijn Chinese investeerders welkom in de Rotterdamse haven? Waarom is de Maasvlakte niet geschikt voor een kerncentrale? En moet de haven van Rotterdam ruimte bieden voor de energie- en grondstoffentransitie of juist voor de overslag van containers? Boudewijn Siemons gaat een paar maanden na zijn officiële aantreden als ceo van het Havenbedrijf Rotterdam in gesprek met NT in op de belangrijkste thema’s die spelen in ‘zijn haven’.

'De containerstromen willen we absoluut houden.' Foto: Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Havenbaas Siemons: ‘Als we de markt z’n gang laten gaan, glipt de industrie weg’ | NT

Havenbaas Siemons: ‘Als we de markt z’n gang laten gaan, glipt de industrie weg’

Interview

Zijn Chinese investeerders welkom in de Rotterdamse haven? Waarom is de Maasvlakte niet geschikt voor een kerncentrale? En moet de haven van Rotterdam ruimte bieden voor de energie- en grondstoffentransitie of juist voor de overslag van containers? Boudewijn Siemons gaat een paar maanden na zijn officiële aantreden als ceo van het Havenbedrijf Rotterdam in gesprek met NT in op de belangrijkste thema’s die spelen in ‘zijn haven’.

'De containerstromen willen we absoluut houden.' Foto: Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu