Ruud Vat over zijn vele overnames en de logistieke markt: ‘Voor 100 miljoen kun je aardig wat kopen’

Interview

Ruud Vat (72) mag zich rekenen tot een illuster groepje van grote Nederlandse transportnamen, samen met mannen als Jan de Rijk en wijlen Wim Bosman. Binnenkort zit de grondlegger van het Rotterdamse Neele Vat Logistics vijftig jaar in het vak en ofschoon hij in 2015 bij de fusie met Neele Logistics al een stapje terugzette voor zijn zoon Cuno, is hij als adviseur nog steeds nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het Rotterdamse familiebedrijf. Voorlopig wil hij nog enkele jaren door, ‘maar op m’n 75ste is het ook voor mij genoeg geweest. Ik wil niet iemand zijn die nog op zijn tachtigste de post zit te openen. Dat vind ik zo tragisch’.

Ruud Vat (72) mag zich rekenen tot een illuster groepje van grote Nederlandse transportnamen. Foto: NT / Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Ruud Vat over zijn vele overnames en de logistieke markt: ‘Voor 100 miljoen kun je aardig wat kopen’ | NT

Ruud Vat over zijn vele overnames en de logistieke markt: ‘Voor 100 miljoen kun je aardig wat kopen’

Interview

Ruud Vat (72) mag zich rekenen tot een illuster groepje van grote Nederlandse transportnamen, samen met mannen als Jan de Rijk en wijlen Wim Bosman. Binnenkort zit de grondlegger van het Rotterdamse Neele Vat Logistics vijftig jaar in het vak en ofschoon hij in 2015 bij de fusie met Neele Logistics al een stapje terugzette voor zijn zoon Cuno, is hij als adviseur nog steeds nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het Rotterdamse familiebedrijf. Voorlopig wil hij nog enkele jaren door, ‘maar op m’n 75ste is het ook voor mij genoeg geweest. Ik wil niet iemand zijn die nog op zijn tachtigste de post zit te openen. Dat vind ik zo tragisch’.

Ruud Vat (72) mag zich rekenen tot een illuster groepje van grote Nederlandse transportnamen. Foto: NT / Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu