Broekman Logistics opent vestiging in Istanbul

Indiaas-Europese handelsroute

Broekman Logistics heeft een kantoor in Istanbul geopend. ‘Dat is een belangrijke mijlpaal voor ons’, aldus Rik Pek, ceo van Broekman Logistics. Turkije speelt volgens hem een cruciale rol in de Indiaas-Europese handelsroute, waar de Rotterdammers kansen zien.

Broekman Logistics in Istanbul
Broekman Logistics heeft een kantoor in Istanbul geopend. Foto: Broekman Logistics

Met de officiele opening vorige maand van de Turkse vestiging wil Broekman Logistics benadrukken dat het bedrijf sterk inzet op expansie en wereldwijde groei. ‘Het kantoor brengt ons dichter bij onze klanten in Turkije en stelt ons beter in staat om de behoeften op de regionale markt af te stemmen’, aldus Martijn Tasma, directeur International Freight Forwarding & Shipping.

Vergroten

De aanwezigheid van het kantoor zal fungeren als een ‘katalysator voor verbeterde logistiek en efficiency en een grotere connectie tussen de markten in Europa, het Midden-Oosten en Azie’. De opening van het nieuwe kantoor sluit volgens Pek aan bij de strategie om met ‘onze aanwezigheid in groeiregio’s ons belangrijke marktsegment te vergroten: machines voor de supply chain.’

Broekman Logistics opent vestiging in Istanbul | NT

Broekman Logistics opent vestiging in Istanbul

Indiaas-Europese handelsroute

Broekman Logistics heeft een kantoor in Istanbul geopend. ‘Dat is een belangrijke mijlpaal voor ons’, aldus Rik Pek, ceo van Broekman Logistics. Turkije speelt volgens hem een cruciale rol in de Indiaas-Europese handelsroute, waar de Rotterdammers kansen zien.

Broekman Logistics in Istanbul
Broekman Logistics heeft een kantoor in Istanbul geopend. Foto: Broekman Logistics

Met de officiele opening vorige maand van de Turkse vestiging wil Broekman Logistics benadrukken dat het bedrijf sterk inzet op expansie en wereldwijde groei. ‘Het kantoor brengt ons dichter bij onze klanten in Turkije en stelt ons beter in staat om de behoeften op de regionale markt af te stemmen’, aldus Martijn Tasma, directeur International Freight Forwarding & Shipping.

Vergroten

De aanwezigheid van het kantoor zal fungeren als een ‘katalysator voor verbeterde logistiek en efficiency en een grotere connectie tussen de markten in Europa, het Midden-Oosten en Azie’. De opening van het nieuwe kantoor sluit volgens Pek aan bij de strategie om met ‘onze aanwezigheid in groeiregio’s ons belangrijke marktsegment te vergroten: machines voor de supply chain.’