Enquête: hoe zijn uw ervaringen met de CBAM-rapportages?

Vult u ook de vragenlijst in?

Het Carbon Border Adjustment Mechanism (CBAM) trad in werking op 1 oktober 2023. CBAM, oftewel koolstofcorrectie bij de invoer van goederen naar de EU, heeft grote gevolgen voor de administratieve afhandeling van importgoederen. NT en Flows onderzoeken hoe het ervoor staat met de invoering. Werkt u voor een importeur of expediteur en bent u betrokken bij de CBAM-rapportages? Vul dan deze enquête in. Het beantwoorden van de vragen kost circa 5 minuten.

Foto: Shutterstock

Naar de enquête via: https://nl.surveymonkey.com/r/GLSCWBR

De resultaten komen binnenkort op NT. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Enquête: hoe zijn uw ervaringen met de CBAM-rapportages? | NT

Enquête: hoe zijn uw ervaringen met de CBAM-rapportages?

Vult u ook de vragenlijst in?

Het Carbon Border Adjustment Mechanism (CBAM) trad in werking op 1 oktober 2023. CBAM, oftewel koolstofcorrectie bij de invoer van goederen naar de EU, heeft grote gevolgen voor de administratieve afhandeling van importgoederen. NT en Flows onderzoeken hoe het ervoor staat met de invoering. Werkt u voor een importeur of expediteur en bent u betrokken bij de CBAM-rapportages? Vul dan deze enquête in. Het beantwoorden van de vragen kost circa 5 minuten.

Foto: Shutterstock

Naar de enquête via: https://nl.surveymonkey.com/r/GLSCWBR

De resultaten komen binnenkort op NT. Hartelijk dank voor uw medewerking!