‘Koel- en vrieshuizen in een wurggreep door energieprijzen’

interview Davey Gerlings, directeur Nekovri

Koel- en vrieshuizen worden hard geraakt door de torenhoge energieprijzen. Branchevereniging Nekovri maakt zich zorgen. Niet alleen hebben de leden zelf te maken met grote onzekerheid, ook dreigt de voedselvoorziening in gevaar te komen, waarschuwt directeur Davey Gerlings. In de Miljoenennota is vooralsnog geen steun voor de sector opgenomen.

Foto: Nekovri

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Koel- en vrieshuizen in een wurggreep door energieprijzen’ | NT

‘Koel- en vrieshuizen in een wurggreep door energieprijzen’

interview Davey Gerlings, directeur Nekovri

Koel- en vrieshuizen worden hard geraakt door de torenhoge energieprijzen. Branchevereniging Nekovri maakt zich zorgen. Niet alleen hebben de leden zelf te maken met grote onzekerheid, ook dreigt de voedselvoorziening in gevaar te komen, waarschuwt directeur Davey Gerlings. In de Miljoenennota is vooralsnog geen steun voor de sector opgenomen.

Foto: Nekovri

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen