Modal shift ondanks miljardensteun EU niet van de grond, truck blijft populairst

Europese Rekenkamer

Hoewel de EU maar liefst 1,1 miljard euro heeft gestoken in projecten ter ondersteuning van intermodaal vervoer, is er nog weinig bereikt. Nog steeds wordt meer dan driekwart van de goederen via de weg vervoerd en dit aandeel is momenteel stijgende. Het is de EU vooralsnog niet gelukt om belemmeringen voor het intermodaal transport weg te nemen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Modal shift ondanks miljardensteun EU niet van de grond, truck blijft populairst | NT

Modal shift ondanks miljardensteun EU niet van de grond, truck blijft populairst

Europese Rekenkamer

Hoewel de EU maar liefst 1,1 miljard euro heeft gestoken in projecten ter ondersteuning van intermodaal vervoer, is er nog weinig bereikt. Nog steeds wordt meer dan driekwart van de goederen via de weg vervoerd en dit aandeel is momenteel stijgende. Het is de EU vooralsnog niet gelukt om belemmeringen voor het intermodaal transport weg te nemen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu