Winstverwachting DFDS ondanks verlies Q1 onveranderd

ferry division presteert 'beter dan verwacht'

De logistiek dienstverlener DFDS heeft in het eerste kwartaal van 2024 een verlies van iets minder dan 6,5 miljoen euro gedraaid. Ook zag het concern het bedrijfsresultaat voor belastingen (ebit) dalen met 21,8 miljoen euro naar 26,8 miljoen. Dat is bijna 45% lager dan het eerste kwartaal het jaar ervoor. Toch blijft de winstverwachting voor het lopende boekjaar onveranderd.

kwartaalresultaten dfds ferry division
Foto: Michal Kowalski / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Winstverwachting DFDS ondanks verlies Q1 onveranderd | NT

Winstverwachting DFDS ondanks verlies Q1 onveranderd

ferry division presteert 'beter dan verwacht'

De logistiek dienstverlener DFDS heeft in het eerste kwartaal van 2024 een verlies van iets minder dan 6,5 miljoen euro gedraaid. Ook zag het concern het bedrijfsresultaat voor belastingen (ebit) dalen met 21,8 miljoen euro naar 26,8 miljoen. Dat is bijna 45% lager dan het eerste kwartaal het jaar ervoor. Toch blijft de winstverwachting voor het lopende boekjaar onveranderd.

kwartaalresultaten dfds ferry division
Foto: Michal Kowalski / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu