Fraport verzelfstandigt vrachtafhandeling

Vrachtafhandeling

Frankfurt Airport (Fraport) wil zijn gronddivisie (vracht-, passagiers en platformafhandeling) nog dit jaar verzelfstandigen. Dat heeft bestuursvoorzitter Pierre Dominique van Fraport bevestigd tegenover de Duitse vakpers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Fraport verzelfstandigt vrachtafhandeling | NT

Fraport verzelfstandigt vrachtafhandeling

Vrachtafhandeling

Frankfurt Airport (Fraport) wil zijn gronddivisie (vracht-, passagiers en platformafhandeling) nog dit jaar verzelfstandigen. Dat heeft bestuursvoorzitter Pierre Dominique van Fraport bevestigd tegenover de Duitse vakpers.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu