Harbers zit met krimp vluchten Schiphol op doodlopende weg

Raad & recht

Het advies vorige week (5 april) van de Advocaat-Generaal (A-G) aan de Hoge Raad over het versneld reduceren van het aantal vluchten op Schiphol is glashelder voor demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur) het omzeilen van de EU Balanced Approach procedure door gebruik te maken de tijdelijke Experimenteerregeling is oneigenlijk en de regeling zelf evident onverbindend.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Harbers zit met krimp vluchten Schiphol op doodlopende weg | NT

Harbers zit met krimp vluchten Schiphol op doodlopende weg

Raad & recht

Het advies vorige week (5 april) van de Advocaat-Generaal (A-G) aan de Hoge Raad over het versneld reduceren van het aantal vluchten op Schiphol is glashelder voor demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur) het omzeilen van de EU Balanced Approach procedure door gebruik te maken de tijdelijke Experimenteerregeling is oneigenlijk en de regeling zelf evident onverbindend.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu