Slecht vrachtjaar voor Singapore Airlines, maar optimisme blijft

Vrachtomzet daalt met 40%

Het vrachtbedrijf van Singapore Airlines (Sia Cargo) zag in het recent afgesloten gebroken boekjaar 2023/2024 de omzet met maar liefst 41% afnemen naar 2,1 miljard Singapore dollars (1,42 miljard euro) ondanks een lichte stijging van de vrachtvolumes (+1,7%). Verlies- en winstcijfers zijn niet gepubliceerd.

Foto: EQRoy / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Slecht vrachtjaar voor Singapore Airlines, maar optimisme blijft | NT

Slecht vrachtjaar voor Singapore Airlines, maar optimisme blijft

Vrachtomzet daalt met 40%

Het vrachtbedrijf van Singapore Airlines (Sia Cargo) zag in het recent afgesloten gebroken boekjaar 2023/2024 de omzet met maar liefst 41% afnemen naar 2,1 miljard Singapore dollars (1,42 miljard euro) ondanks een lichte stijging van de vrachtvolumes (+1,7%). Verlies- en winstcijfers zijn niet gepubliceerd.

Foto: EQRoy / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu