Zes medewerkers logistieke bedrijven rond Schiphol opgepakt voor cocaïnesmokkel

marechaussee

Zes mensen die werkten bij logistieke bedrijven op en rond Schiphol zijn de afgelopen maanden opgepakt voor betrokkenheid bij internationale drugshandel. Zij worden verdacht van het invoeren van partijen cocaïne via Schiphol of het treffen van voorbereidingshandelingen ervoor en zouden een crimineel samenwerkingsverband hebben gevormd, meldt de marechaussee vrijdag.

Foto: ANP/Hollandse-Hoogte/ Owen O’Brien.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Zes medewerkers logistieke bedrijven rond Schiphol opgepakt voor cocaïnesmokkel | NT

Zes medewerkers logistieke bedrijven rond Schiphol opgepakt voor cocaïnesmokkel

marechaussee

Zes mensen die werkten bij logistieke bedrijven op en rond Schiphol zijn de afgelopen maanden opgepakt voor betrokkenheid bij internationale drugshandel. Zij worden verdacht van het invoeren van partijen cocaïne via Schiphol of het treffen van voorbereidingshandelingen ervoor en zouden een crimineel samenwerkingsverband hebben gevormd, meldt de marechaussee vrijdag.

Foto: ANP/Hollandse-Hoogte/ Owen O’Brien.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu